• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У п’ятницю, 13 вересня в Кінськороздорівському НВК пройшов осінній ярмарок, який присвячений Дню визволення села від нацистських загарбників.

У п’ятницю, 13 вересня в Кінськороздорівському НВК пройшов осінній ярмарок, який присвячений Дню визволення села від нацистських загарбників.

2019-09-13

/Files/images/DSCN3495 (Копировать).jpg

У п’ятницю, 13 вересня в Кінськороздорівському НВК пройшов осінній ярмарок, який присвячений Дню визволення села від нацистських загарбників.

Зараз є багато великих магазинів, супермаркетів, де можна придбати все необхідне для життя. А раніше люди могли купити або продати якісь речі чи харчі тільки на базарі. Базари існують і до сьогодні. Найвідоміший в Україні базар - це Сорочинський ярмарок на Полтавщині. Йому понад 100 років.

Базар, ярмарок - це велике зборище народу. Раніше люди йшли на ярмарок не лише для того, аби щось придбати, але й розважитись. Парубки грали в ігри, мірялися силою, змагалися в спритності, а дівчата придивлялися до них та себе показували - на ярмарок старалися одягтися святково, щоб привернути до себе увагу. А малюки, звичайно ж, чекали від дорослих гостинців: солодощів, іграшок.

Ось на нашому шкільному ярмарку чого тільки не було. Тут і солодощі на всяк смак, і піцца та пиріжки, і різні прикраси. А як припрошували продавці, - не можливо було пройти і нічого не купити. Малюки теж не сумували. Вони взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті «Моє рідне село». Також всі присутні мали змогу переглянути флешмоб «Україна Єдина» за участю учнів першого та одинадцятого класів.

/Files/images/DSCN3486 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3493 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3490 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3495 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3505 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3497 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3508 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3514 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3517 (Копировать).jpg/Files/images/DSCN3526 (Копировать).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi