• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У теплій і затишній атмосфері традиційно пройшло свято осені для учнів початкових класів під назвою «Осінь золота».

У теплій і затишній атмосфері традиційно пройшло свято осені для учнів початкових класів під назвою «Осінь золота».

2019-11-08

/Files/images/DSCN4079 (Копировать).JPG

Так як листя опадає з дерев, так один за одним минають осінні дні. Осінь – пора приємних турбот, жнив, збирання врожаю, але посеред цих турбот є місце і святу.

У теплій і затишній атмосфері традиційно пройшло свято осені для учнів початкових класів під назвою «Осінь золота». Для того, щоб проявити свої таланти та творчі здібності, кожен клас готував гарні номери художньої самодіяльності на осінню тематику. На свято завітали гості –мами, тата, бабусі та дідусі. Всі із задоволенням слухали пісні, вірші про осінь. Підготовлені таночки також нам нагадували про дощову осінню пору року. Також усі присутні мали змогу побувати у казці «Маша та ведмідь».

/Files/images/DSCN4059 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4050 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4044 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4041 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4032 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4091 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4094 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4098 (Копировать).JPG/Files/images/DSCN4106 (Копировать).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi