Кінськороздорівський НВК

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

/Files/images/Гифка с Gifius.ru.gif


/Files/images/1 клас (2).jpg


10 березня – День Державного Гімну України/Files/images/гімн.jpg


210 років від дня народження Тараса Шевченка/Files/images/Т.Ш.1.jpg


День пам’яті героїв Крут.

/Files/images/крути.jpg


Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

/Files/images/голокост.jpg


День Соборності України

/Files/images/День соборності.jpg


Новорічні вітання!

/Files/images/зображення_2023-12-29_144117044.png


Мобільний додаток для пошуку зниклих дітей "Reunite Ukraine"

/Files/images/REUNITE2.jpg


День святого Миколая

/Files/images/6 День Св.Миеолая.jpg


День Збройних Сил України

/Files/images/6 Грудня.jpg


"Запали свічку пам'яті — поділись теплом з захисником"

/Files/images/photo_2023-11-24_11-19-54.jpg


Осінній блюз /Files/images/блюз.jpg


10 жовтня – День ментального здоров’я

Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров’я. Цей день присвячений стійкості українського народу, довірі між людьми, а також піклуванню про кожного. Він спрямований на підтримку людей, які не страждають на серйозні відхилення з боку психіки, проте переживають скрутні часи та потребують сили волі й характеру, які б допомогли їм впоратися з будь-якими життєвими труднощами.

В сьогоднішній час ментальне здоров’я українців так само важливе як й фізичне. В цьому році за ініціативою Першої Леді Олени Зеленської створена Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?». Програма допомагає українцям знаходити джерело сили, а піклування про ментальне здоров’я має стати звичною відповідальністю кожного з нас.


День захисників та захисниць України 2023 року

День захисників та захисниць України 2023 року: історія свята
У неділю, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату день своїх захисників і захисниць, усіх, хто воює і хто віддав своє життя заради України та українців.
Буває, що мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова. Цієї неділі, 1 жовтня, Україна вперше відзначить у нову дату день своїх захисників і захисниць. Усіх, хто б’ється заради держави. Усіх, хто додає сили Україні. Усіх, хто віддав своє життя заради України. І цієї неділі вперше вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців. Хай це стане нашою новою традицією.
9:00. Неділя. 1 жовтня. Центральні площі та вулиці українських міст. Хвилина шани. Хвилина мовчання. Та вічність пам'яті про наших полеглих захисників і захисниць.
День захисників і захисниць України - державне свято України, яке відзначають у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Встановлено 14 жовтня 2014 року президентським указом. Через реформу церковного календаря в Україні з 2023 року святкування перенесено на 1 жовтня.

З Днем Знань!

/Files/images/1 звоник.jpg

Зі святом Останнього дзвоника!

/Files/images/дзвоник.jpg

День пам'яті примирення

/Files/images/ніколи знову.jpg


/Files/images/ШАНОВНІ БАТЬКИ_01.png


/Files/images/нвк (3).jpg

Зразок заяви


/Files/images/гімн.jpg


«Вистояли – переможемо!» Інформаційні матеріали до річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну


День єднання


День пам'яті Героїв Крут–2023


Де б ти не був, 26 листопада – запали свічку пам'яті!

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2022-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 26 листопада.

Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів мільйони людських життів. У 2006-му Законом України Голодомор 1932–1933 років визнаний геноцидом Українського народу.

Цього року ми вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни Росії проти України, яка супроводжується геноцидними практиками проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, з усією наочністю демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

В умовах повномасштабної війни один із ключових способів вшанувати пам’ять убитих голодом – долучитися до акції «Запали свічку» та закликати українців і людей по всьому світу засвітити вогник у кожній домівці як вияв скорботи за загиблими, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль, щоб геноциди не повторювалися.

26 листопада, о 16:00, долучіться до Загальнонаціональної хвилини мовчання.


Виставка поробок з природних матеріалів «Осінні фантазії»

Традиційно, щороку в Кінськороздорівському НВК проводиться виставка поробок із природних матеріалів, в якій беруть участь діти та батьки.

Цього року також відбулася виставка «Осінні фантазії 2022», але в іншому форматі – онлайн. Роботи, які створили учасники, вражають своєю оригінальністю, креативністю, фантазією, різноманітністю та красою.


/Files/images/9999999.png

ГОЛОСИ БОРОТЬБИ

Інформаційні матеріали до 80-річчя Української повстанської армії та Дня захисників і захисниць України


21 вересня – Міжнародний день миру

мир

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру

З 1981 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН 21 вересня стало днем всесвітньої відмови від насильства та вогню.

В Україні День миру відзначають з 2002 року, згідно з Президентським Указом від 5 лютого 2002 року. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.

ООН закликає всі країни світу зупинити військові дії та припинити проливати кров. Цей день для того, аби спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом його досягнення.

Довідково:

До 2001 року цей день святкували кожен третій вівторок вересня, у день відкриття чергової сесії ООН. В резолюції від 7 вересня 2001 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила постанову, за якою з 2002 року святкування «Міжнародного дня миру» має відбуватися щороку 21 вересня. Щорічно 21 вересня в ООН проводяться святкові заходи, які традиційно включають в себе Ходу миру. Невід’ємною частиною урочистостей є відлуння «Дзвону миру» та хвилина мовчання в пам’ять про тих, хто загинув у військових конфліктах. Дзвін був відлитий з монет, які зібрали діти з 60 країн світу, на ньому є напис: «Нехай буде мир в усьому світі».


Інформаційні матеріали щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 навчальному році


Дії в разі терористичного акту, перестрілки, захоплення транспорту

Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру


НАКАЗ

24.02.2022 № 18

Про перехід на дистанційну форму навчання

З метою збереження життя та здоров’я здобувачів освіти під час надзвичайного воєнного стану

НАКАЗУЮ:

1. Організувати навчання з допомогою засобів дистанційного навчання

для учнів 1-11 класів з 24.02.2022

2. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Сур Світлані Станіславівні:

2.1. При організації навчання з використанням засобів дистанційного навчання забезпечити контроль виконання навчальних планів, дотримання розкладів навчальних занять.

Протягом дистанційного навчання

2. Організувати навчання учнів 1-11 класів, з використанням хмарних сервісів: «Classroom», «Google meet», «Viber», «Zoom», проведення індивідуальних консультацій зі здобувачами освіти через мобільний зв’язок.

3. Довести дану інформацію до відома класних керівників, вчителів початкових класів, вихователів дошкільного закладу, батьків

24.02.2022

4. Вихователям дошкільного закладу, класним керівникам 1-11 класів провести:

- цільовий інструктаж з безпеки життєдіяльності з учнями з урахуванням питань безпечного поводження у побуті, заборонити перебування біля водоймищ, місцях скупчення людей та місцях, що несуть загрозу життю і здоров’ю людини.

- роз’яснювальну роботу з батьками учнів щодо причини призупинення занять.

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор НВК: Наталія ГУЗЬ


МЕМОРАНДУМ СПІВПРАЦІ

Академічна доброчесність

День єднання Кінськороздорівський НВК


18 ноутбуків для організації дистанційного навчання отримали педагогічні працівники нашого НВК відповідно до Розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11.05.2021 року №325 та згідно Розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29.11.2021 року №785

/Files/images/grnvch/2.jpg/Files/images/grnvch/3.jpg

Настройки : История : Обратная связь : DonateЗакрыть

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Січень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031